Facebook Messenger pentru Windows și Mac, Înlocuitorul popularului Yahoo Mess?

2.017 ori
<b>Facebook Messenger pentru Windows și Mac, Înlocuitorul popularului Yahoo Mess?</b>Iată că are loc încă o etapă în evoluția lui Facebook, fiind lansată o aplicație tip messenger pentru desktop, compatibilă cu Windows deocamdată. Va exista și o versiune pentru Mac, în viitor, se pare. Facebook Messenger pentru Windows...

Iată că are loc încă o etapă în evoluția lui Facebook, fiind lansată o aplicație tip messenger pentru desktop, compatibilă cu Windows deocamdată. Va exista și o versiune pentru Mac, în viitor, se pare. Facebook Messenger pentru Windows ajunsese pe web printr-o scăpare încă din decembrie, dar acum este disponibil sub formă de soft oficial pe site-ul Facebook.

în condițiile în care milioane de romani au conturi Facebook și milioane folosesc Yahoo Messenger, va fi interesant de văzut dacă se va produce o migrație de la deja bătrânul Yahoo Mess, care uneori poate da niște erori foarte urâte și încetini sistemul. Dacă nu vedeți încă butonul de download pentru Facebook Messenger, aflați că durează ceva timp până ce aplicația va fi pusă la dispoziția tuturor utilizatorului, ba chiar câteva săptămâni, după cum afirma reprezentanții Facebook.

Taburile de conversații amintesc ușor de stilul lui Chrome, după cum se vede și în captura de ecran din acest articol. Butoanele navigaționale sunt luate din varianta mobila a lui Facebook, avem și notificări pop-up și suport pentru News Ticker. Facebook afirma că precedentă versiune a lui Messenger era doar una de test, deci doar cea nouă trebuie luată drept bună. Ce lipsește din acest soft și ar trebui inclus cât mai rapid? Printre altele funcția de video chat și group chat. Sunteți gata să înlocuiți Yahoo Mess cu FB Mess?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×