Facebook Messenger pentru Windows și Mac, Înlocuitorul popularului Yahoo Mess?

Autor:  | Publicat în:  Facebook 1.932 ori
<b>Facebook Messenger pentru Windows și Mac, Înlocuitorul popularului Yahoo Mess?</b>Iată că are loc încă o etapă în evoluția lui Facebook, fiind lansată o aplicație tip messenger pentru desktop, compatibilă cu Windows deocamdată. Va exista și o versiune pentru Mac, în viitor, se pare. Facebook Messenger pentru Windows...

Iată că are loc încă o etapă în evoluția lui Facebook, fiind lansată o aplicație tip messenger pentru desktop, compatibilă cu Windows deocamdată. Va exista și o versiune pentru Mac, în viitor, se pare. Facebook Messenger pentru Windows ajunsese pe web printr-o scăpare încă din decembrie, dar acum este disponibil sub formă de soft oficial pe site-ul Facebook.

în condițiile în care milioane de romani au conturi Facebook și milioane folosesc Yahoo Messenger, va fi interesant de văzut dacă se va produce o migrație de la deja bătrânul Yahoo Mess, care uneori poate da niște erori foarte urâte și încetini sistemul. Dacă nu vedeți încă butonul de download pentru Facebook Messenger, aflați că durează ceva timp până ce aplicația va fi pusă la dispoziția tuturor utilizatorului, ba chiar câteva săptămâni, după cum afirma reprezentanții Facebook.

Taburile de conversații amintesc ușor de stilul lui Chrome, după cum se vede și în captura de ecran din acest articol. Butoanele navigaționale sunt luate din varianta mobila a lui Facebook, avem și notificări pop-up și suport pentru News Ticker. Facebook afirma că precedentă versiune a lui Messenger era doar una de test, deci doar cea nouă trebuie luată drept bună. Ce lipsește din acest soft și ar trebui inclus cât mai rapid? Printre altele funcția de video chat și group chat. Sunteți gata să înlocuiți Yahoo Mess cu FB Mess?


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×