Facebook lansează noi extensii pentru Chrome și schimbă design-ul butonului like ce apare pe alte site-uri

1.983 ori
<b>Facebook lansează noi extensii pentru Chrome și schimbă design-ul butonului like ce apare pe alte site-uri</b>Rețeaua de socializare Facebook a introdus de curând posibilitatea de live streaming, o funcție foarte populară în acest moment. De astăzi aflăm și despre introducerea unor noi extensii pentru browserul Chrome, cât și despre refresh-ul adus butonului

Dezvoltatorii din spatele rețelei de socializare Facebook anunță astăzi o serie de noutăți aduse în special pentru platforma web, printre acestea numărându-se adăugarea unor extensii pentru Chrome și refresh-ul adus butoanelor Share, respectiv Like ce sunt afișate pe alte site-uri. Așa cum se poate vedea și în imaginea de mai jos, noul buton de like renunță la logo-ul Facebook și include în aceeași casetă numărul de like-uri avute de pagina în cauză.

Totodată, și butoanele de share și like afișate pe mobil au fost redefinite, posesorii de site-uri având posibilitatea de a alege ce mărime să aibă aceste elemente în varianta de mobil a platformei deținute. Partea mai interesantă este reprezentată însă de către noile extensii Share și Save aduse în cadrul magazinului Chrome.

După cum vă puteți da seama din denumirile purtate de către aceste extensii, avem de-a face cu o serie de funcții ce ne vor ajuta să salvăm postările preferate de pe Facebook în cadrul unei liste speciale, respectiv să postăm rapid statusuri pe rețeaua de socializare prin simpla apăsare a unui buton plasat direct în interfața browser-ului Chrome de pe desktop.

Mai sus puteți vedea în acțiune extensia Share, iar în continuare aveți link-urile de download pentru cele două extensii:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×