Facebook Messenger vine acum cu apelare video gratuită în aplicaţiile de pe iOS şi Android

Autor:  | Publicat în:  Facebook 1.051 ori
<b>Facebook Messenger vine acum cu apelare video gratuită în aplicaţiile de pe iOS şi Android</b>Facebook a lansat o funcţie de apelare video &icirc;n cadrul aplicaţiei Messenger de pe iOS şi Android. Această funcţie le permite utilizatorilor să realizeze apeluri video &icirc;n stil Skype sau Google Hangouts folosind conectivitatea mobila sau...

Facebook a lansat o funcţie de apelare video în cadrul aplicaţiei Messenger de pe iOS şi Android. Această funcţie le permite utilizatorilor să realizeze apeluri video în stil Skype sau Google Hangouts folosind conectivitatea mobila sau WiFi.

Această funcţie poziţionează Facebook Messenger şi ca rival pentru Apple Facetime, printre altele. Reţineţi că deocamdată apelarea video din FB Mess e disponibilă doar în câteva ţări. Cei care au norocul să primească această actualizare vor observa pe lângă iconul de telefonie din zona superioară a ferestrei chat şi un buton special pentru videoconvorbiri.

Odată apasat, utilizatorii vor putea să facă trecerea între camere sau să dezactiveze camera dacă doresc. Facebook ar fi dezvoltat această funcţie astfel încât să fie operaţională chiar şi când conexiunea nu e chiar stabilă sau rapidă. Pe lista de ţări în care e disponibilă apelarea video din Messenger se număra şi Franţa, Belgia, Canada, Grecia, Irlanda sau Nigeria, dar nu şi România, din păcate.

În ultimele luni Facebook şi-a deschis platforma către producătorii de aplicaţii third party şi a lansat şi o funcţie care permite trimiterea de bani către prieteni, în aplicaţie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×