CEO-ul BlackBerry, John Chen promite că "se pregăteşte ceva" la firma canadiană, un proiect legat de aplicaţii

800 ori
<b>CEO-ul BlackBerry, John Chen promite că "se pregăteşte ceva" la firma canadiană, un proiect legat de aplicaţii</b>CEO-ul BlackBerry, John Chen a acordat recent un interviu celor de la CNBC, &icirc;n care a afirmat că BlackBerry pregăteşte ceva deosebit, &icirc;n legătură cu zona de aplicaţii. Probabil ştiţi deja că pe l&acirc;ngă aplicaţiile din magazinul...

CEO-ul BlackBerry, John Chen a acordat recent un interviu celor de la CNBC, în care a afirmat că BlackBerry pregăteşte ceva deosebit, în legătură cu zona de aplicaţii. Probabil ştiţi deja că pe lângă aplicaţiile din magazinul BlackBerry, terminalele BB pot rula şi softuri de pe Android.

Ele pot fi descărcate prin magazinul Amazon sau instalate prin sideloading. Se pare că BlackBerry nu se mulţumeşte totuşi doar cu parteneriatul cu Amazon şi vrea mai mult. John Chen nu a vrut să dezvăluie mai mult, deşi a oferit indicii cu privire la securitate, funcţii business, intimitate crescută, dar şi sănătate. Dacă ne permiteţi să speculăm, putem spune că BlackBerry ar putea să cumpere Nokia HERE sau să încheie un parteneriat cu Microsoft.

CEO-ul a recunoscut că firma canadiană nu a stat niciodată bine la ecosistemul de aplicaţii. Un şoc ar fi lansarea unui telefon BlackBerry cu Android, sau poate chiar cu Windows 10. Cu ocazia acestui interviu am aflat şi că John Chen face parte şi din conducerea Disney şi el şi-a împărtăşit părerile despre Star Wars VII.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×