Fanii stau la coada, dar iPhone n-a cucerit Germania!

Autor:  | Publicat în:  T-Mobile 1.457 ori
<b>Fanii stau la coada, dar iPhone n-a cucerit Germania!</b>Sute de fani germani Apple au infruntat ploaia si vantul astazi, cu ore bune inainte de rasarit, pentru a fi primii din Europa care pun mana pe un iPhone.Totusi sosirea celui mai asteptat terminal anului i-a lasat reci pe majoritatea germanilor. Cateva...

Sute de fani germani Apple au infruntat ploaia si vantul astazi, cu ore bune inainte de rasarit, pentru a fi primii din Europa care pun mana pe un iPhone.Totusi sosirea celui mai asteptat terminal anului i-a lasat reci pe majoritatea germanilor.

Cateva sute de oameni au format o coada in fata magazinului Deutsche Telekom din Koln, unde clientii T-Mobile se inghesuiau sa cumpere smartphone-ul chiar inainte de miezul noptii si inainte ca acesta sa fie pus in vanzare in restul tarii. Personalul reprezentantei i-a aplaudat pe primii 12 clienti care au intrat in magazinul care se afla chiar peste drum de o reprezentanta Vodafone. Va reamintim ca grupul britanic Vodafone a pierdut dreptul de a comercializa iPhone in favoarea operatorilor T-Mobile, O2 si Orange.

Reprezentantii T-Mobile au impartit paturi, umbrele, ceai fierbinte, cafea si covrigei persoanelor care asteptau afara. Telefonul costa doar 399 de euro (584 de dolari) si este disponibil impreuna cu un abonament pe 2 ani incheiat prin T-Mobil cu tarife lunare intre 49 si 89 de euro. In mod bizar aproape toate persoanele aliniate la coada erau barbati. Intre timp trecatorii nici nu bagau in seama pancartele promotionale din fata magazinului T-Mobile din Frankfurt, care anuntau sosirea lui iPhone.

Atunci cand iPhone a fost pus in vanzare pe 29 iunie in SUA, sute de fani Apple au suportat caldura sau ploaia, stand la coada zile intregi pentru a cumpara un iPhone. Compania producatoare a vandut de atunci peste un milion de unitati, dar se pare ca impactul este total diferit asupra publicului german, de vreme ce numerosi trecatori chestionati nici nu stiu ca astazi se lanseaza iPhone in Germania.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×