T-Mobile si Deutsche Telekom au pus trademark pe culoarea magenta

Autor:  | Publicat în:  T-Mobile 2.620 ori
<b>T-Mobile si Deutsche Telekom au pus trademark pe culoarea magenta</b>Oricat de incredibil ar parea, celebrul operator T-Mobile si compania sa mama, Deutsche Telekom au decis ca nuanta de culoare magenta le apartine, punandu-si astfel trademarkul pe ea. La urma urmei, decizia companiei nu este iesita din comun, daca luam in...

Oricat de incredibil ar parea, celebrul operator T-Mobile si compania sa mama, Deutsche Telekom au decis ca nuanta de culoare magenta le apartine, punandu-si astfel trademarkul pe ea.

La urma urmei, decizia companiei nu este iesita din comun, daca luam in considerare faptul ca aceasta se aplica doar in sectorul telecomunicatiilor. Astfel, oricine va folosi culoarea magenta si va avea o legatura cu industria mobila, media digitala sau cu Internetul va incalca trademarkul. Se pare ca deja actiuni in acest sens au inceput, de vreme ce Deutsche Telekom a dat in judecata un media publisher pentru ca acesta a folosit culoarea magenta intr-o campanie publicitara.

Se pare ca T-Mobile si compania sa mama doresc sa inchida piata, cel putin in cazul simbolurilor de culoare magenta. Decizia lor vine pe fondul unei cresteri a profiturilor companiei si a sosirii lui iPhone in Europa, prin intermediul companiei germane. De apreciat este faptul ca macar compania s-a limitat la o nuanta si nu ne-a "confiscat" curcubeul.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×