Vodafone lanseaza modemul USB de 7.2Mbps in Marea Britanie

981 ori
<b>Vodafone lanseaza modemul USB de 7.2Mbps in Marea Britanie</b>Vodafone a lansat un nou modem USB, care bate toate recordurile anterior stabilite la capitolul viteza, oferind utilizatorilor sai viteze de pana la 7.2 Mbps. Noul modem suporta orice laptop, inclusiv Macuri si se conecteaza cu acestea prin intermediul...

Vodafone a lansat un nou modem USB, care bate toate recordurile anterior stabilite la capitolul viteza, oferind utilizatorilor sai viteze de pana la 7.2 Mbps.

Noul modem suporta orice laptop, inclusiv Macuri si se conecteaza cu acestea prin intermediul unui port USB. Destinat profesionistilor aflati mereu in miscare, modemul ofera (conform producatorului) viteze de download de 14 ori mai mari decat cele 3G si upload de 22 de ori mai rapid. Produs de Huawei Technologies, o companie chinezeasca, modemul costa 49 de lire sterline si soseste impreuna cu un abonament pe 18 luni.

Puteti achizitiona modemul si cu un abonament pe 12 luni la pretul de 99 de lire sterline, iar costurile lunare vor fi de 25 de lire sterline. Cei care nu doresc sa fie "legati" de operator prin abonamente, pot achizitioona modemul "la liber" la pretul de 170 de lire sterline, platind apoi 8.5 lire sterline pe zi pentru a-l folosi.Va informam totusi ca viteza atinsa de acest modem nu este chiar cea promisa (aceasta fiind disponibila doar in aeroporturile din Londra sau in centrul orasului).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×