NASA lansează o aplicație de tip augmented reality pentru vizualizarea navetelor sale În varianta 3D

953 ori
<b>NASA lansează o aplicație de tip augmented reality pentru vizualizarea navetelor sale În varianta 3D</b>NASA are o serie de aplicații interesante în App Store și Play Store, majoritatea axate pe cartografierea spațiului sau vizualizarea constelațiilor. Acum, agenția spațială a lansat o aplicație de tip augmented reality, care permite vizualizarea...

NASA are o serie de aplicații interesante în App Store și Play Store, majoritatea axate pe cartografierea spațiului sau vizualizarea constelațiilor. Acum, agenția spațială a lansat o aplicație de tip augmented reality, care permite vizualizarea navatelor sale în versiune 3D.

Sub numele de Spacecraft 3D aplicația poate fi descărcată gratuit din Google Play Store, ocupa 33 MB și necesită Android 2.2 sau versiuni ulterioare. Aveți nevoie de o cameră pe device-ul vostru, deci o tabletă fără camera nu suporta aplicația. Prin intermediul acestui soft veți afla mai multe detalii despre navetele spațiale în funcțiune în acest moment și veți putea chiar interacționa cu ele.

Ideea este foarte interesantă: scoateti la imprimantă un cod special AR, care interpretat de camera telefonului vostru se transformă în roboțelul explorator de pe Marte, sonde spațiale sau sateliți. Această idee îmi amintește de cărțile AR care vin cu PlayStation Vita la pachet și pe care camera să le transformă în diferite jocuri cu artificii sau terenuri de fotbal.

Aplicatia e disponibila aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×