Firme romanești la Mobile World Congress 2012, după o idee marca Mobilissimo.ro

Autor:  | Publicat în:  MWC 1.979 ori
<b>Firme romanești la Mobile World Congress 2012, după o idee marca Mobilissimo.ro</b>România ar putea începe să conteze mai mult la nivel internațional prin participarea activă la Mobile World Congress 2012, asta după ce în ediția din 2011 Mobilissimo.ro v-a adus relatări în direct din Barcelona. Mobilissimo prin persoana lui...

România ar putea începe să conteze mai mult la nivel internațional prin participarea activă la Mobile World Congress 2012, asta după ce în ediția din 2011 Mobilissimo.ro v-a adus relatări în direct din Barcelona. Mobilissimo prin persoana lui Ervin a pus problema participării romanești la MWC încă din cadrul Timișoara Mobile Development Group Meeting din martie.

Codruta Nicolescu, director executiv ARIES-TM a preluat această inițiativă, concretizând-o. în acest moment se face lobby la Minister, iar un lucru este sigur: participarea României prin 8 firme autohtone și un stand la MWC este garantată. Este pentru prima oară când țara noastra participa la Mobile World Congress cu un stand național, inițiativa din 2012 fiind sprijinită de Ministerul Comerțului, Economiei și Mediului de Afaceri, Centrul Roman pentru Promovarea Comerțului și Investițiilor Străine și coordonata de către ARIES-TM.

Astfel, vor fi decontate 50% din costurile de deplasare și cazare, 100% din costurile de închiriere și construcție a standului și a unor costuri de publicitate și promovare a prezenței romanești la târg. Pentru înscrierea pe lista celor 8 firme participante va trebui să completați un dosar de participare până pe data de 15 septembrie 2011, asta dacă faceți parte dintr-o firmă interesată de expunerea de la MWC 2012.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×