Flanco dezvăluie detaliile din spatele evenimentului de Black Friday din acest an; primim reduceri de până la 80%

1.280 ori
<b>Flanco dezvăluie detaliile din spatele evenimentului de Black Friday din acest an; primim reduceri de până la 80%</b>în cadrul unui eveniment ce a avut loc astăzi, Flanco, unul dintre principalii retaileri de pe piață ce vând atât online, cât și în magazine fizice, a dezvăluit o serie de detalii despre campania de reduceri Black Friday din acest an, promoție...

în cadrul unui eveniment ce a avut loc astăzi, Flanco, unul dintre principalii retaileri de pe piață ce vând atât online, cât și în magazine fizice, a dezvăluit o serie de detalii despre campania de reduceri Black Friday din acest an, promoție despre care aflăm că se va desfășura în perioada 21 - 23 noiembrie.

Astfel, în perioada mai sus menționată, clienții sunt așteptați în cele 87 magazine Flanco și pe flanco.ro pentru achiziția de produse cu prețuri reduse de până la 80% la peste 400.000 de produse ce se află în stoc.

Flanco dezvăluie detaliile din spatele evenimentului de Black Friday din acest an; primim reduceri de până la 80%

Dragoș Sîrbu, CEO Flanco, a declarat faptul că acest weekend de reduceri a fost pregătit timp de 6 luni prin numeroase investiții în infrastructură. Aflăm că în cele 3 zile de Black Friday, peste 1.100 de consilieri de vânzări bine pregătiți se vor afla la dispoziția cumpărătorilor, urmând ca și numărul caselor de marcat să fie dublat.

în timp ce alți retaileri au decis să țină ascunsă pentru moment ora la care evenimentul de Black Friday va debuta, Flanco ne dezvăluie că reducerile vor începe vineri la 6:00 dimineața, programul în cele 87 magazine fiind prelungit în perioada 21 - 23 noiembrie. De asemenea, clienții vor putea achiziționa produsele reduse și prin intermediul unui sistem de rate fără dobândă.

Potrivit lui Dragoș Sîrbu, se așteaptă ca livrările către clienți să fie făcute în maxim 72 ore de la preluarea comenzii. Spre deosebire de anul trecut, Flanco se așteaptă ca în 2014 să fie peste 2.5 milioane de vizitatori și vânzări de 110 milioane de lei. Cum sună planul vostru pentru Black Friday? Cumpărături online sau în magazine? Puteți vizita magazinul online Flanco de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×