Se apropie concediile, vacanța.. Iată top 3 produse din China ce nu trebuie să lipsească din bagaj!

1.621 ori
<b>Se apropie concediile, vacanța.. Iată top 3 produse din China ce nu trebuie să lipsească din bagaj! </b>Pentru că perioada concediilor de vară se apropie, ne-am gândit ca astăzi să vă prezentăm un top de 3 recomandări pentru produse smart numai bune de luat în vacanță. Ne-am propus un buget de 900 lei, sumă ce ar trebui să acopere achiziția unui smartphone

Pentru că perioada concediilor se apropie, ne-am gândit ca astăzi să vă prezentăm un top 3 al produselor ce nu trebuie să lipsească din bagajul vostru smart. Pentru acest top de recomandări ne vom folosi de platforma GearBest unde regăsim o multitudine de produse menite să vină în ajutorul nostru.

Din start se pune problema bugetului destinat acestor achiziții, sumă ce nu trebuie să fie foarte mare, pentru că în prim-plan se află desigur vacanța. Presupunem că bugetul nostru este de 900 lei ~ 225 dolari, aceasta urmând a acoperi achiziția unui smartphone, a unei camere video de acțiune, și a produs perfect pentru zilele toride. Să vedem ce putem achiziționa!

Pentru că în vacanță dorim ca grija încărcării zilnice a telefonului să dispară, este nevoie de un terminal capabil, unul ca Asus ZenFone Max ZC550KL - același model pe care l-am testat și noi aici la Mobilissimo. Având o baterie de 5000 mAh, produsul de față ne promite din start o autonomie fantastică. 

Dacă la testul de video playback acest model ne-a oferit o autonomie de 19 ore și 35 minute, imaginați-vă câte zile am putea folosi terminalul pentru funcții obișnuite. Și nici restul dotărilor sale nu sunt deloc rele, fiind inclus un display HD de 5.5 inch, un procesor quad-core, 2 GB memorie RAM și o cameră foto de 13 megapixeli. Prețul? - 139.89 dolari.

Pe lista de cumpărături și-ar putea face loc și o cameră video de acțiune, device ce ne va ajuta la păstrarea amintirilor din vacanță în format video. Un asemenea dispozitiv este Xiaomi Yi, o cameră video compactă ce vine cu senzor Sony Exmor R de 16 megapixeli, suport pentru captură video Full HD și slot microSD.

Avem parte de conectivitate WiFi și Bluetooth, dar și de 4 moduri de utilizare: fotografiere, time-lapse, temporizator foto, respectiv video. Având o greutate de doar 72 grame, acest produs va putea fi luat oriunde și oricând, gata pregătit pentru aventură. În oferta GearBest costă doar 67.99 dolari!

Ne-au mai rămas iată doar 15 dolari, o sumă pe care am putea-o cheltui pe un mini-frigider numai bun de luat pe plajă în zilele toride. Este vorba despre modelul HUANJIE 12V ce costă 12.67 dolari - produs cu capacitate de 7.5 litri a cărui baterie poate fi încărcată și din mașină. Adunând toate sumele de mai sus ajungem la un cost total de 220,55 dolari, fiind atins bugetul nostru.

Pentru doar 900 lei putem achiziționa iată atât un smartphone cu baterie de top, menit să încarce și alte dispozitive în același timp, o cameră video de acțiune pentru a păstra amintirile din vacanță, dar și un mini-frigider portabil ce ne va răcori în zilele toride de vară. Toate aceste produse despre care am vorbit mai sus, sunt disponibile chiar acum în oferta GearBest.com, ce poate fi accesată de aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×