Presupuse imagini cu flagship-urile Sony Xperia din 2018 au scăpat pe web; Iată cum arată terminalele cu ecran edge-to-edge

3.878 ori
<b>Presupuse imagini cu flagship-urile Sony Xperia din 2018 au scăpat pe web; Iată cum arată terminalele cu ecran edge-to-edge</b>După câteva serii de scăpări de specificaţii ale unor telefoane Xperia cu ecran edge to edge şi perspectiva unei schimbări de design, azi vedem şi primele fotografii cu viitoarele smartphone-uri. Flagship-uri Xperia din 2018 apar în aceste imagini..

După câteva serii de scăpări de specificaţii ale unor telefoane Xperia cu ecran edge-to-edge şi perspectiva unei schimbări de design, azi vedem şi primele randări cu viitoarele smartphone-uri. Flagship-uri Xperia din 2018 apar în aceste imagini, arătând cu adevărat deosebit.

Duse sunt zilele muchiilor groase din jurul ecranului, acum japonezii tăind la sânge din panoul frontal. E drept că modelul pe albastru pare mai mult un concept şi wishful thinking şi tind să cred că e produsul unui designer independent decât ceva in house de la Sony. A se remarca o cameră duală în stil iPhone 8 Plus/ iPhone X pe un model şi un scanner de amprente în spate şi o cameră duală cu senzori îndepărtaţi pe celălalt handset.

Pare a fi revenit şi acel spate lucios din sticlă "Platinum", cu luciul care aminteşte de Xperia Z5-ul cel foarte glossy. Telefoanele din 2018 vor avea colţuri rotunjite, pentru ergonomie sporită, iar designul pare să fie foarte elegant. Telefoanele full screen Sony Xperia vor include cel puţin un flagship cu diagonală de 5.7 inch şi rezoluţie 4K, pe un aspect de 18:9.

Noile modele Xperia vor include procesoare Snapdragon 845, 6 GB RAM, Android 8.0 şi circulă şi un preţ de 950 de dolari. A se remarca şi cele două difuzoare frontale stereo şi lăţimea destul de mare a telefoanelor. Amplasarea inedită a camerelor poate însemna şi că vom primi optică de generaţie nouă, zvonurile vorbind despre un nou telemetru laser şi captură 3D parallax.

Cel puţin un model de gen îl vom vedea la MWC 2018 (dacă reprezintă într-adevar ceva real).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×