Samsung insistă cu telefoanele cu clapetă; Modelul SM-W2018 are o scăpare

1.416 ori
<b>Samsung insistă cu telefoanele cu clapetă; Modelul SM-W2018 are o scăpare</b>Pentru debut se pregătește în perioada următoare și Samsung Galaxy W2018, un smartphone cu clapetă ce va opta pentru un pachet hardware de top. Vom avea chiar și senzorul foto de pe Galaxy S8, iar ca procesor primim în cazul de față

Dacă admiram la un moment dat firmele japoneze pentru perseverența cu care produc în continuare terminale cu clapetă într-o epocă în care pot fi lejer considerate demodate, iată că şi Samsung continuă să parieze pe acest segment. Astfel, aflăm că există un nou telefon cu clapeta în pregătire la sud coreeni şi tocmai a primit o randare mai jos.

Samsung Galaxy W2018

Vine de la Slashleaks şi are numele de cod SM-W2018. Telefonul este un veritabil flip phone cu dotări peste medie şi ar urma să fie prezentat în a doua parte a acestui an. Va sosi în preajma debutului lui Galaxy Note 8 aparent şi va fi destinat pieţei din China. După cum îi arată şi numele, acesta este un succesor pentru SM-W2017, care adopta formatul clamshell şi ar trebui să vina cu încărcare wireless.

Detalii despre acest device au mai scăpat în ultima lună, inclusiv o menţiune (incredibilă) a unui procesor Qualcomm Snapdragon 835 la interior. În plus, mai primim şi 64 GB stocare şi 6 GB RAM. Noul venit ar trebui să includă două ecrane de 4.2 inch cu rezoluţie Full HD, o cameră principală de 12 megapixeli şi secundară de 5 MP. Aflaţi că Samsung SM-W2018 a fost deja certificat de către TENAA şi FCC, deci are undă verde pentru debut.

Şansele sunt de 1% să ajungă în Europa, cel puţin pe canale oficiale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×