Turul Magazinelor #344: Acumulator de 20.000 mAh la super preţ, purificator de aer la reducere, ZenFone 3 sub 1000 lei

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 2.009 ori
<b>Turul Magazinelor #344: Acumulator de 20.000 mAh la super preţ, purificator de aer la reducere, ZenFone 3 sub 1000 lei</b>Ne apropiem cu pași repezi de sărbătorile de iarnă și asta înseamnă că începe și goana după cadouri. Dacă nu știți ce gadget-uri să achiziționați celor dragi, articolele noastre din seria Turul Magazinelor vă pot ajuta cu diferite recomandări

După Moş Nicolae următoarea mare sărbătoare e direct Crăciunul, iar lumea a cam intrat în febra pregătirilor pentru Moşu' cel mare. Au început şi reducerile speciale, precum cele practicate de eMAG.ro, evoMAG.ro şi alţi mari retaileri locali. Noi am găsi cu ocazia acelor reduceri câteva produse interesante, precum o baterie externă super generoasă, un purificator de aer, grătar electric şi un telefon ZenFone 3. Mai avem şi un headset trăznit şi o perie specială pentru automobil.

1. Acumulator extern A+, 20000 mAh

Acumulator extern A+, 20000 mAh

Dacă 100 de lei e un preţ excelent şi pentru o baterie de 10.000 mAh, vă daţi seama cum sună o sumă de gen pentru un acumulator extern de 20.000 mAh. Fix aşa o ofertă are eMAG.ro în cadrul campaniei eMAGIA Sărbătorilor. Acumulatorul extern A+ are o capacitate de 20.000 mAh şi poate încărca orice telefon sau tabletă fără probleme. Integrează celule Li-Ion şi are dimensiuni reduse. Vine cu două ieşiri USB, care permit încărcara simultană a doua device-uri, iar afişajul său digital indică şi capacitatea la care se află acumulatorul.

Ciclul de viaţă ar trebui să fie undeva pe la 500 de încărcări. Are şi funcţie de lanternă.

2. Purificator de aer Philips AeraSense 2000 AC2887/10

Philips AeraSense 2000 AC2887/10

În general scriem despre purificatoare de aer Xiaomi sau alte mărci din China, dar acum ne oprim asupra unui model Philips cu discount serios. Costă doar 1.199 lei la evoMAG.ro şi acoperă încăperile de la 25 de metri pătraţi până la 79 de metri pătraţi. Are o funcţionare silenţioasă, de doar 20.5 dBA în mod de funcţionare nocturn. Oferă şi un feedback numeric cu privire la nivelul de PM2.5 din interior, dar are şi un control inteligent al luminii în funcţie de preferinţe.

Poate purifica natural particulele ultrafine de până la 0.02 microni şi amplifica fluxul de aer. Va scăpa de bacterii, viruşi şi mirosuri neplăcute.

3. Telefon mobil Asus Zenfone 3 ZE520KL

ASUS ZenFone 3

ASUS ZenFone 3 este probabil telefonul midrange cel mai apreciat de anul trecut, care acum scade sub pragul de 1000 de lei. Cel.ro îl vinde la 969 lei şi e vorba aici despre versiunea cu ecran de 5.2 inch, 3 GB RAM şi 32 GB stocare. Are o cameră de 16 MP mai mult decât solidă, care şi acum se poate lua la trântă cu orice model midrange single camera din 2017. Are o construcţie pe bază de sticlă şi metal şi ar urma să primească Android Oreo, judecând după scăpările recente.

4. Grătar electric Russell Hobbs Curved Grill & Griddle 22940-56

Russell Hobbs Curved Grill & Griddle 22940-56

Dacă mai ţine vremea de 10+ grade Celsius, multă lume îşi va petrece Crăciunul şi anul nou la grătar. Vor intra în acţiune deci grătare precum acest model Russell Hobbs Curved Grill & Griddle. Costă 139 lei la Flanco.ro după o reducere de aproape 50% şi va permite să faceţi frigăruri, fripturi şi alte preparate, fără fum, fără mirosuri excesive şi fără a ocupa mult spaţiu. Se poate folosi la interior şi exterior fără probleme. Design-ul subţire înseamnă că îl puteţi stoca vertical lejer.

5. Telefon și headset Bluetooth 2 în 1 AIEK KK1

AIEK KK1

De departe cel mai trăznit headset Bluetooth văzut de mine în ultima vreme, acest model este atât cască Bluetooth, cât şi telefon mobil de sine stătător, dar şi telecomandă pentru telefon. Costă doar 17.99 dolari la GearBest.com, are un ecran de 0.66 inch şi o tastatură numerică. Va permite să preluaţi convorbiri, să răspundeţi automat hands free şi să ascultaţi muzica de pe handset-ul principal.

Are şi sistem antifurt şi o durată de funcţionare în standby de până la 5 zile.

6. Perie curățare jante

Perie curățare jante

Cine vrea să îşi cureţe jantele de zăpadă, de frunze sau păr de animal, ar trebui să folosească o perie de genul de la TomTop.com. Costă doar 5.69 dolari şi foloseşte nylon şi elemente metalice pentru a curăţa eficient automobilul. Are mâner din plastic ABS, fire din oţel şi nylon. Poate curăţa pedalele, jantele, pneurile şi scaunele maşinii, dar e util şi prin locuinţă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×