Fotografii cu macheta lui Huawei P9 dezvăluie noi detalii despre design

1.104 ori
<b>Fotografii cu macheta lui Huawei P9 dezvăluie noi detalii despre design</b>Chiar dacă e duminică, zvonacii nu dorm niciodată şi mulţumită francezilor de la Nowhereelse vedem 6 noi fotografii cu Huawei P9. E vorba despre o machetă a acestui device, care printre altele poate anticipa sosirea sa &icirc;n magazine, de vreme...

Chiar dacă e duminică, zvonacii nu dorm niciodată şi mulţumită francezilor de la Nowhereelse vedem 6 noi fotografii cu Huawei P9. E vorba despre o machetă a acestui device, care printre altele poate anticipa sosirea sa în magazine, de vreme ce machetele sunt folosite de angajaţi pentru a se familiariza cu produsul.

Terminalul ne dezvăluie şi câteva detalii pe care nu le ştiam până acum. Spre exemplu se vede că porţiunea camerei şi toată zona superioară, inclusiv telemetru laser, blitz şi cele două camere e acoperită cu sticlă, după modelul lui Nexus 6P. Macheta nu e chiar 100% perfectă, pentru că mi se pare că scannerul de amprente nu e chiar centrat ideal.

În schimb, am remarcat şi că muchiile ecranului sunt înguste, mai înguste poate decât pe Huawei P9 şi Mate S spre exemplu. Observam si prezenta unei singure grile de difuzor jos si nu doua, ca pana acum. E interesant că sursa scăpărilor menţionează şi un ecran de 5.2 inch şi cu rezoluţie Quad HD şi nu Full HD (cum stiam pana acum) pentru acest model, dar şi o baterie de 3900 mAh şi o cameră frontală de cel puţin 5 MP.

Lansarea are loc pe 6 aprilie.

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×