Huawei P9 ar urma să vină cu procesor Kirin 955 şi ecran cu tehnologie de tip Force Touch

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.099 ori
<b>Huawei P9 ar urma să vină cu procesor Kirin 955 şi ecran cu tehnologie de tip Force Touch</b>Au mai rămas mai puţin de 2 săptăm&acirc;ni p&acirc;nă la marele debut al lui Huawei P9, pe data de 6 aprilie, dar seria de zvonuri despre acest device continuă. Vom vedea 4 telefoane din această gamă, dar modelul central va fi Huawei P9, care...

Au mai rămas mai puţin de 2 săptămâni până la marele debut al lui Huawei P9, pe data de 6 aprilie, dar seria de zvonuri despre acest device continuă. Vom vedea 4 telefoane din această gamă, dar modelul central va fi Huawei P9, care conform unor noi zvonuri va sosi cu procesor Kirin 955.

Ultimele zile ne-au adus mai degrabă scăpări legate de Huawei P9 Lite, dar asta nu înseamnă că îl neglijam şi pe P9. Iniţial chipsetul Kirin 955 era plasat de zvonuri pe variantele Premium şi Max ale acestui model, în vreme ce P9 primea un Kirin 950, iar P9 Lite un chipset puţin mai vechi sau chiar un Snapdragon poate.

Zvonurile mai afirmă şi că cel puţin o versiune de Huawei P9 va sosi cu tehnologie de tip Force Touch, care permite interacţiunea cu ecranul prin diferite nivele de presiune. Huawei a mai inclus aceasta dotare pe varianta high end a phabletului Mate S şi se lauda chiar că se puteau cântări obiecte uşoare folosind panoul touch.

Ne aşteptam în continuare şi la utilizarea de gesturi cu încheieturile degetelor şi poate revine şi interacţiunea pe bază de swipe cu scannerul de amprente, apreciata pe Mate S. Huawei P9 ar urma să includă o cameră duala în spate, display Full HD de 5.2 inch, 3 GB RAM şi 32 GB de stocare în varianta de bază, respectiv 4 GB RAM şi până la 128 GB stocare în cea Plus/Premium.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×