HTC 10 ar putea primi și o variantă Lite cu 3 GB RAM și procesor Snapdragon 652 la bord

1.085 ori
<b>HTC 10 ar putea primi și o variantă Lite cu 3 GB RAM și procesor Snapdragon 652 la bord</b>Cu toate că lansarea lui HTC 10 se lasă așteptată, aproape zilnic aflăm noi informații despre planurile companiei taiwaneze, și &icirc;n mod special despre noul flagship. Astăzi intră &icirc;n ecuație probabilitatea ca HTC să aducă ulterior pe...

Cu toate că lansarea lui HTC 10 se lasă așteptată, aproape zilnic aflăm noi informații despre planurile companiei taiwaneze, și în mod special despre noul flagship. Astăzi intră în ecuație probabilitatea ca HTC să aducă ulterior pe piață și o variantă Lite a viitorului smartphone, unul ce va adopta un hardware mid-range.

Aparent, la bordul lui HTC 10 Lite vom avea un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 652, 3 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare. De asemenea, există și un zvon potrivit căruia acest model va fi comercializat la un preț de aproximativ 584 dolari, device ce reprezintă practic o alternativă pentru cei cu buget mai mic.

Totodată, se pare că HTC 10 va sosi și într-o variantă cu procesor Snapdragon 820, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare, model vândut pentru suma de 768 dolari. În cazul în care veți opta pentru modelul de top cu 4 GB RAM și Snapdragon 820, prețul va crește la 905 dolari.

Aflăm că toate aceste versiuni vor adopta un display Super LCD5 de 5.15 inch cu rezoluție Quad HD (2560 x 1440 pixeli), camere foto principale de 12 megapixeli cu stabilizare optică și telemetru laser, cât și o baterie de 3000 mAh. Vom primi Android 6.0.1 Marshmallow pre-instalat alături de interfața HTC Sense 8.0.

Vă reamintim că lansarea telefonului este programată pentru data de 12 aprilie, o zi în care toate specificațiile vor ieși la iveală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×