Samsung ar putea veni pe piață și cu o variantă Lite pentru phablet-ul Galaxy Note 6

1.396 ori
<b>Samsung ar putea veni pe piață și cu o variantă Lite pentru phablet-ul Galaxy Note 6</b>Cu toate că mai avem de așteptat câteva luni bune până la debutul lui Samsung Galaxy Note 6, iată că zvonurile vorbesc încă de pe acum despre posibilitatea ca sud-coreenii să ne aducă pe piață și o versiune lite. Nu este prima dacă când Samsung alege să

Cu toate că phablet-ul Galaxy Note 6 încă nu a fost lansat, iată că zvonurile vorbesc despre posibilitatea ca sud-coreenii să ne aducă ulterior pe piață și o variantă Lite. Nu este prima dată când Samsung decide să vină cu o asemenea ediție pentru phablet-ul de top, un exemplu fiind Galaxy Note 3 Neo.

Despre acest presupus Note 6 Lite știm în acest moment faptul că ne-ar putea aduce un display Full HD de 5.8 inch, 4 GB memorie RAM și un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 la pachet. Dotările sunt totuși unele din categoria high-end, acest model reprezentând o alternativă pentru cei cu buget ceva mai redus.

Varianta standard Note 6 este așteptată să ne ofere în schimb, un panou de 5.8 inch cu rezoluție Quad HD (2560 x 1440 pixeli), un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 823 și 6 GB memorie RAM. Din pachet nu va lipsi stylus-ul S-Pen care la rândul său va beneficia de un upgrade față de actuala generație.

Este încă devreme să considerăm real acest zvon, lansarea lui Note 6 fiind așteptată peste câteva luni bune, mai precis la final de august.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×