Samsung ar putea veni pe piață și cu o variantă Lite pentru phablet-ul Galaxy Note 6

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.306 ori
<b>Samsung ar putea veni pe piață și cu o variantă Lite pentru phablet-ul Galaxy Note 6</b>Cu toate că mai avem de așteptat câteva luni bune până la debutul lui Samsung Galaxy Note 6, iată că zvonurile vorbesc încă de pe acum despre posibilitatea ca sud-coreenii să ne aducă pe piață și o versiune lite. Nu este prima dacă când Samsung alege să

Cu toate că phablet-ul Galaxy Note 6 încă nu a fost lansat, iată că zvonurile vorbesc despre posibilitatea ca sud-coreenii să ne aducă ulterior pe piață și o variantă Lite. Nu este prima dată când Samsung decide să vină cu o asemenea ediție pentru phablet-ul de top, un exemplu fiind Galaxy Note 3 Neo.

Despre acest presupus Note 6 Lite știm în acest moment faptul că ne-ar putea aduce un display Full HD de 5.8 inch, 4 GB memorie RAM și un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 la pachet. Dotările sunt totuși unele din categoria high-end, acest model reprezentând o alternativă pentru cei cu buget ceva mai redus.

Varianta standard Note 6 este așteptată să ne ofere în schimb, un panou de 5.8 inch cu rezoluție Quad HD (2560 x 1440 pixeli), un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 823 și 6 GB memorie RAM. Din pachet nu va lipsi stylus-ul S-Pen care la rândul său va beneficia de un upgrade față de actuala generație.

Este încă devreme să considerăm real acest zvon, lansarea lui Note 6 fiind așteptată peste câteva luni bune, mai precis la final de august.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×