Imagini cu Samsung Galaxy S7 Active sosesc pe web din Vietnam

1.411 ori
<b>Imagini cu Samsung Galaxy S7 Active sosesc pe web din Vietnam</b>Pentru următoarea perioadă cei de la Samsung pregătesc o mulțime de produse smart, printre acestea regăsindu-se și smartphone-ul rugged Galaxy S7 Active. Imagini cu noul telefon sosesc astăzi direct din Vietnam, și astfel putem observa mai în detaliu

Samsung pregătește o mulțime de terminale pentru perioada următoare, câteva dintre acestea fiind reprezentate de către tracker-ul fitness Gear Fit 2, de noile tablete Galaxy Tab S3, dar și de smartphone-ul Galaxy C5. Acestei liste i se adaugă astăzi și smartphone-ul Galaxy S7 Active, telefon rugged cu dotări high-end.

Mulțumită unor fotografii ale telefonului sosite din Vietnam, putem vedea mai clar cum se prezintă noul produs la capitolul design. Remarcăm utilizarea unei rame metalice cu bumper din cauciuc pentru protejarea handset-ului în partea de sus, jos și lateral, dar și textura de tip camuflaj aplicată pentru capacul spate.

De asemenea, în locul butoanelor capacitive de control situate sub ecran, vom primi butoane fizice pentru o rezistență sporită și o accesare mai ușoară. Potrivit zvonurilor, acest smartphone ne va oferi certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf, dar și certificare pentru rezistența la căzături.

Noul telefon este așteptat să debuteze exclusiv prin intermediul operatorului american AT&T în această vară.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×