Foxconn va deveni cel mai mare producător de tablete, smartphone-uri şi desktopuri în acest an

Autor:  | Publicat în:  Foxconn 1.238 ori
<b>Foxconn va deveni cel mai mare producător de tablete, smartphone-uri şi desktopuri în acest an</b>Foxconn a fost menţionat &icirc;n presă &icirc;n ultimii ani mai degrabă pentru condiţiile precare de muncă şi sinuciderile angajaţilor, dec&acirc;t pentru performanţe. Din c&acirc;nd &icirc;n c&acirc;nd mai aflăm şi cum evoluează roboţii săi...

Foxconn a fost menţionat în presă în ultimii ani mai degrabă pentru condiţiile precare de muncă şi sinuciderile angajaţilor, decât pentru performanţe. Din când în când mai aflăm şi cum evoluează roboţii săi industriali, iar azi descoperim magnitudinea reală a acestei companii.

Având clienţi ca Apple, Sony, Microsoft, Nokia, Xiaomi, Huawei sau Lenovo, Foxconn este un gigant care a devenit cel mai mare producător de electronice din lume. Şeful companiei, Terry Guo a participat recent la o întrunire a acţionarilor şi a făcut câteva declaraţii cu privire la evoluţia acestui colos. Guo afirma că în 2015 Foxconn va deveni cel mai mare producător de desktopuri, dar şi de tablete şi smartphone-uri la nivel global.

Foxconn rămâne şi cel mai mare OEM pentru iPhone-uri şi va continua să fie un partener vital pentru Apple, în ciuda îngrijorării acţionarilor că firmă din Cupertino ar putea apela la alţi producători. Taiwanezii au un rol major în producţia de modele iPhone şi iPad, iar şeful Foxconn e convins că nici preţurile companiei nu pot fi subminate de rivali, ele fiind foarte bune.

E drept că Pegatron produce la rândul său modele iPhone şi iPad, iar Wistron a preluat o parte din comenzile pentru telefonul Apple, dar nici una nu are volumul de producţie Foxconn.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×