Apple ar fi lucrat la camera duală pentru iPhone în ultimii 3 ani

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.103 ori
<b>Apple ar fi lucrat la camera duală pentru iPhone în ultimii 3 ani</b>De fiecare dată c&acirc;nd apar zvonuri noi despre iPhone 6s, tindem să le ignorăm pe cele care par absurde şi aici includem şi detaliile legate de o presupusă camera duala aflată &icirc;n spatele acestui handset. Ei bine, azi avem detalii noi...

De fiecare dată când apar zvonuri noi despre iPhone 6s, tindem să le ignorăm pe cele care par absurde şi aici includem şi detaliile legate de o presupusă camera duala aflată în spatele acestui handset. Ei bine, azi avem detalii noi despre această dotare, care o fac să sune credibil.

În trecut şi HTC şi LG şi-au încercat norocul cu camere 3D, fără prea mult succes, pentru că recent modelele HTC One M8 şi Huawei Honor 6 Plus să fie ceva mai reuşite când vine vorba de utilizare a doi senzori foto. Cei de la Apple sunt destul de conservatori cu privire la cameră, folosind un senzor cu rezoluţie de 8 MP de câţiva ani.

Surse din Taiwan afirma totuşi că Apple ar fi lucrat la o tehnologie ce implică lentile duale pentru camere aflate în spatele unui terminal mobil. Aparent trebuie doar că furnizorii să se alinieze cu cerinţele Apple şi firmă din Cupertino ar fi gata să ofere acest tip de camere pe modelele sale iPhone. Business Week Taiwan afirma că Apple lucrează la camera duala de cel puţin 3 ani.

Informaţia e confirmată de către CEO-ul Altek, Xiaru Wen, firma pe care o conduce dezvoltând module duale şi pentru HTC şi Huawei. Apple a avut şi ceva probleme cu dezvoltarea noii tehnologii, precum deviarea axului optic, care creează imagini blurate. Pentru rezolvarea problemei a fost nevoie de achiziţia unei companii, LinX Imaging, care a costat Apple 20 de milioane de dolari.

Între timp compania Largan se ocupă de 80% din producţia de lentile pentru iPhone 6s şi 6s Plus şi aceasta şi-a dublat producţia recent, semn că se pregăteşte ceva deosebit. Vom vedea oare cu adevărat un iPhone cu două module de cameră la toamnă?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×