Fujitsu Arrows V F-04E - smartphone de top pentru Japonia

1.169 ori
<b>Fujitsu Arrows V F-04E - smartphone de top pentru Japonia</b>Meizu MX2 tocmai ce a fost prezentat oficial în China, dar uite că nici piața japoneză nu se lasă mai prejos cu Fujitsu Arrows V F-04E. Nu contează codul ales pentru denumire ci specificațiile hardware ce-l duc spre zona de top a telefoanelor...

Meizu MX2 tocmai ce a fost prezentat oficial în China, dar uite că nici piața japoneză nu se lasă mai prejos cu Fujitsu Arrows V F-04E. Nu contează codul ales pentru denumire ci specificațiile hardware ce-l duc spre zona de top a telefoanelor inteligente.

Smartphone-ul Fujitsu se laudă cu un display de 4.7 inch cu rezoluție 1280x720 pixeli, 64 GB spațiu de stocare, cameră de 13.1 Megapixeli, procesor quad-core Tegra 3 de la NVIDIA, baterie de 2420 mAh, rezistent la apă, praf și zgârieturi, NFC.

Una dintre dotările inexistente la un smartphone european - scanner pentru amprente. Va fi comercializat în rețeaua NTT DoCoMo. Păcat că smartphone-ul acesta ar șanse infime să iasă din Japonia către piața internațională.

Mi-aș dori să văd telefoane de top și cu rezistență serioasă la apă și de la Samsung, HTC, LG, etc. Sony a intrat în acest segment și are câteva modele. Văd că în Japonia cursa megapixelilor a ajuns a se stabiliza pe la 13 - 16 Megapixeli, pe când la noi se cantonează pe la 8 Megapixeli și din 2013 s-ar părea că reîncepe cursa asta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×