Google introduce o secțiune de comentarii pentru aplicația Photos

991 ori
<b>Google introduce o secțiune de comentarii pentru aplicația Photos</b>Google anunță astăzi introducerea unei noi funcții pentru aplicația Photos, mai precis adăugarea unei secțiuni de comentarii pentru albumele de fotografii. Utilizatorii ce vor da join albumelor postate de către prieteni, vor avea astfel posibilitatea de a

Aplicația Google Photos a primit de curând o actualizare interesantă despre care v-am vorbit aici, iar astăzi aflăm și despre o nouă funcție a sa. Mai precis, utilizatorii ce vor da join albumelor postate de către prieteni, vor avea și posibilitatea de a lăsa comentarii, acțiune disponibilă în general pe rețelele de socializare. 

Deși această adăugare nu este atât de inedită, existența sa în cadrul aplicației se poate dovedi a fi utilă pentru unii utilizatori. Printre funcțiile anterior aduse de către Google Photos reamintim posibilitatea de creare a unor filmulețe interesante pe baza fotografiilor sau clipurilor video, dar și o mai bună administrare a imaginilor.

De asemenea, în cadrul aplicației disponibilă pe iOS și Android, regăsim acum o bară de căutare în partea de sus ce ne ajută la găsirea foarte rapidă a fotografiilor dorite. Puteți descărca Google Photos pentru Android de aici, iar pentru iOS de aici. Aceste noutăți pot fi găsite totuși și în cadrul versiunii web. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×