Funker W6 Pro 2 este un nou smartphone Windows 10 Mobile cu suport pentru funcția Continuum

Autor:  | Publicat în:  știri diverse  Windows Mobile 1.075 ori
<b>Funker W6 Pro 2 este un nou smartphone Windows 10 Mobile cu suport pentru funcția Continuum</b>Funker este un alt producător european ce se face remarcat prin produsele sale cu prețuri accesibile. În portofoliul acestei companii avem și o serie de terminale Windows, un nou membru fiind modelul W6 Pro 2 ce rulează sistemul de operare Windows 10

Funker este o companie nu tocmai știută de către noi, chiar dacă vorbim în acest caz despre un brand european înființat în urmă cu 6 ani în Spania. Principalul obiect de activitate al acestui producător este dezvoltarea de smartphone-uri și terminale mobile, printre acestea regăsindu-se și modele Windows Phone.

Astăzi, cei de la Funker anunță lansarea unui nou smartphone ce adoptă sistemul de operare mobil al celor de la Microsoft, și anume modelul Funker W6 Pro 2. Telefonul sosește cu display Full HD de 6 inch + protecție Gorilla Glass, cu un procesor Qualcomm Snapdragon 617 și cu 3 GB memorie RAM la interior.

Primim 32 GB spațiu intern de stocare, o cameră foto principală de 13 megapixeli, un senzor selfie de 5 megapixeli și un port USB Type-C pentru sincronizare date și încărcare. La pachet mai avem și o baterie de 3900 mAh, respectiv conectivitate 3G LTE. Interesant la acest produs este suportul pentru funcția Continuum prin care telefonul se transformă într-un soi de unitate desktop alături de un dock special.

Ca dimensiuni, Funker W6 Pro 2 cântărește 176 grame și măsoară 160 x 82.3 x 7.9 în grosime. Cu toate că prețul nu a fost dezvăluit oficial, există zvonuri potrivit cărora ne putem aștepta ca telefonul să fie vândut pentru o sumă cuprinsă între 300 - 400 euro. 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×