FTC investigheaza practicile Apple

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.087 ori
<b>FTC investigheaza practicile Apple</b>FTC (Federal Trade Commission) a anuntat ca va investiga practicile celor de la Apple pe piata de software mobil, deoarece considera ca gigantul din Cupertino isi inlatura rivalii intr-un mod nepermis. &nbsp; Wall Street Journal afirma ca FTC va porni o...

FTC (Federal Trade Commission) a anuntat ca va investiga practicile celor de la Apple pe piata de software mobil, deoarece considera ca gigantul din Cupertino isi inlatura rivalii intr-un mod nepermis.


Wall Street Journal afirma ca FTC va porni o investigatie, chestionand persoanele familiarizate cu politicile Apple. Publicatia afirma ca FTC colaboreaza cu Departamentul de Justitie deja de saptamani bune, trecand in revista agentiile care vor analiza acuzele aduse celor de la Apple. Este vorba de companiile care s-au simtit afectate de politicile celor din Cupertino, in special la capitolul aplicatii care au acces pe platforma de pe iPhone si iPad.

In vreme ce Apple isi lanseaza noul iPhone in aceasta luna, Google face tot mai multe valuri in duelul sau cu firma lui Steve Jobs, mai ales ca unele restrictii din noul iOS 4 vor impiedica gigantul motoarelor de cautare sa plaseze reclame pe aceasta platforma.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×