Camera duală de pe Elephone Max ne va permite modificarea punctului de focus în fotografii

583 ori
<b>Camera duală de pe Elephone Max ne va permite modificarea punctului de focus în fotografii</b>Pe lângă arătosul Elephone S8, compania asiatică aici menționată ne pregătește și debutul smartphone-ului, sau mai bine zis phablet-ului Elephone MAX. Vom avea parte aici de un terminal cu

Despre existența phablet-ului Elephone Max am aflat fix în urmă cu o săptămână, terminal ce ne va oferi un generos display de 6 inch și probabil o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Acest produs va sosi într-o carcasă unibody din metal, iar ca element aflat în prim-plan avem și camera foto duală care cel puțin din punct de vedere al design-ului se aseamănă cu senzorul dual întâlnit pe iPhone 7 Plus. 

Elephone Max

Astăzi aflăm prin intermediul unui comunicat de presă faptul că acest modul foto dual va include un senzor principal responsabil cu fotografierea propriu-zisă și un senzor secundar al cărui rol va fi acela de a capta informații despre adâncimea câmpului vizual. Mai apoi vom avea posibilitatea de a modifica punctul de focalizare în fotografii tocmai datorită acestui sistem.

Elephone Max promite să ofere rezultate inedite în condiții-low light de fotografiere și aflăm tot astăzi că primim Android 7.0 Nougat preinstalat din fabrică. Vedem și o nouă variantă de culoare totodată și scanner-ul de amprente situat pe partea din spate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×