Camera duală de pe Elephone Max ne va permite modificarea punctului de focus în fotografii

Autor:  | Publicat în:  Elephone 538 ori
<b>Camera duală de pe Elephone Max ne va permite modificarea punctului de focus în fotografii</b>Pe lângă arătosul Elephone S8, compania asiatică aici menționată ne pregătește și debutul smartphone-ului, sau mai bine zis phablet-ului Elephone MAX. Vom avea parte aici de un terminal cu

Despre existența phablet-ului Elephone Max am aflat fix în urmă cu o săptămână, terminal ce ne va oferi un generos display de 6 inch și probabil o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Acest produs va sosi într-o carcasă unibody din metal, iar ca element aflat în prim-plan avem și camera foto duală care cel puțin din punct de vedere al design-ului se aseamănă cu senzorul dual întâlnit pe iPhone 7 Plus. 

Elephone Max

Astăzi aflăm prin intermediul unui comunicat de presă faptul că acest modul foto dual va include un senzor principal responsabil cu fotografierea propriu-zisă și un senzor secundar al cărui rol va fi acela de a capta informații despre adâncimea câmpului vizual. Mai apoi vom avea posibilitatea de a modifica punctul de focalizare în fotografii tocmai datorită acestui sistem.

Elephone Max promite să ofere rezultate inedite în condiții-low light de fotografiere și aflăm tot astăzi că primim Android 7.0 Nougat preinstalat din fabrică. Vedem și o nouă variantă de culoare totodată și scanner-ul de amprente situat pe partea din spate.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×