Un smartphone Xiaomi ce pare a sosi cu display curbat în stil LG G Flex, se afișează într-o fotografie reală

1.495 ori
<b>Un smartphone Xiaomi ce pare a sosi cu display curbat în stil LG G Flex, se afișează într-o fotografie reală </b>Xiaomi Mi MIX se pare că a venit ca impuls pentru numeroase companii de pe piață, companii ce ne pregătesc terminale similare ce uimesc la capitolul design. Xiaomi nu stă degeaba în această perioadă și se pare că ne pregătește un alt dispozitiv care de

Printre ultimele smartphone-uri Xiaomi avem atât modelul Mi Note 2 ce adoptă un display cu margini curbate lateral precum phablet-ul Note 7, dar și uimitorul terminal Mi Mix ce se laudă cu un design edge-to-edge. Acest din urmă handset a sosit ca un impuls pentru celelalte companii de pe piață care la rândul lor pregătesc smartphone-uri de acest tip, câteva exemple fiind Elephone S8 și Huawei Honor Magic.

Xiaomi Mi Flex

Între timp se pare că nici Xiaomi nu stă degeaba și ar lucra deja la un alt proiect de smartphone, unul pe care îl putem vedea astăzi grație unei fotografii ajunse pe platforma de socializare Weibo. După cum puteți remarca, display-ul acestuia este unul tot de tip curbat și ne amintește de smartphone-uri precum LG G Flex și G Flex 2.

E interesant de văzut că firmele asiatice precum Xiaomi în cazul de față au început de la o vreme să riște într-un fel și să aducă pe piață produse cu design mai inedit. Rămâne să vedem ce alte informații mai aflăm despre acest Xiaomi Mi Flex în perioada următoare și dacă el va fi lansat până la sfârșitul anului sau de ce nu, poate chiar la MWC 2017.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×