Scanner-ul de amprente adus de către Ulefone Metal este unul multifuncțional; iată ce poate face acesta

1.565 ori
<b>Scanner-ul de amprente adus de către Ulefone Metal este unul multifuncțional; iată ce poate face acesta</b>Recent lansatul Ulefone Metal aduce la pachet și un scanner de amprente, modul care pe lângă rolul clasic de a ne proteja datele stocate pe device, poate realiza și alte funcții. Putem spune așadar faptul că avem un scanner de amprente multifuncțional ce

Ulefone Metal este un smartphone recent lansat de către compania chineză în cauză, model ce atrage potențialii clienți prin corpul său metalic unibody, dar și prin raportul excelent preț-specificații. După ce ați aflat în rândurile anterioare cum se descurcă acest model la capitolul fotografiere, dar și în materie de gaming, astăzi este momentul ca cei de la Ulefone să ne dezvăluie detalii despre scanner-ul de amprente adoptat de către acest telefon.

Ulefone Metal

Ei bine, se pare că avem de-a face cu un modul multifuncțional, unul ce permite mai mult decât simpla deblocare a handset-ului (deblocare în doar 0.2 secunde). În primul rând, din meniul de setări asociate scanner-ului de amprente, putem alege ca la deblocarea telefonului să fie lansată o anumită aplicație - funcție foarte utilă mai ales atunci când dorim apelarea unui contact foarte rapid după unlock.

De asemenea, tot din setări vom putea opta pentru blocarea accesului la anumite aplicații de pe telefonul nostru, urmând ca utilizarea acestora să fie permisă odată ce amprenta este scanată din nou. De asemenea, plasarea degetului pe scanner-ul de amprente poate servi pe post de shutter pentru realizarea de fotografii. Funcțiile de față sunt cu siguranță utile, și oferă un plus serios la capitolul experiență de utilizare.

După cum știți, Ulefone Metal este disponibil în acest moment la precomandă pentru un preț de doar 109.99 dolari ~ 440 lei, model ce vine cu display HD de 5 inch, procesor octa-core, 3 GB memorie RAM și Android Marshmallow.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×