Ulefone Metal este supus unui test de baterie și comparat cu iPhone 6s la capitolul autonomie

1.187 ori
<b>Ulefone Metal este supus unui test de baterie și comparat cu iPhone 6s la capitolul autonomie</b>Compania chineză Ulefone ne prezintă astăzi un test video comparativ foarte interesant între modelul Metal și nimeni altul decât iPhone 6s. Se ia aici în vedere autonomia bateriilor oferite de către cele două telefoane, fiind inclus un test de playback

În ultima perioadă cei de la Ulefone ne-au prezentat diferite teste, dar și clipuri demonstrative pentru funcțiile regăsite la bordul smartphone-ului Metal, produs ce este disponibil în acest moment la precomandă pentru un preț de 109.99 dolari. Astăzi, este momentul în care aflăm cât de bine se descurcă bateria de 3050 mAh adusă de către modelul Ulefone Metal, și asta prin intermediul unui video pe care îl vedeți mai jos.

Test baterie Ulefone Metal

Avem de-a face cu un video în care autonomia lui Ulefone Metal este comparată cu cea oferită de iPhone 6s, în acest sens fiind realizat un test de playback video HD. Preț de 30 minute pe ecranul celor două modele rulează un videoclip la rezoluție Full HD, fiind ales și un nivel de luminozitate similar. Ulefone Metal a pornit testul de la 75%, iar la scurgerea celor 30 minute, indicatorul bateriei arăta 67%, deci o pierdere de doar 8%.

În schimb, iPhone-ul a început de la 60%, ajungându-se la final la un procent de 51% (pierdere de 9%). Așadar, diferența este una minoră, și se pare că bateriile celor modele sunt destul de similare la capitolul autonomie. Ne putem aștepta astfel ca Ulefone Metal să ofere în total aproximativ 12 ore de playback video HD continuu, timp pe care l-am obținut aici la Mobilissimo cu smartphone-ul iPhone 6s.

Ce trebuie luat în calcul aici, este faptul că telefonul celor de la Ulefone costă doar 109.99 dolari, sumă pentru care primim iată un dispozitiv cu baterie ce se ridică la nivelul lui iPhone 6s. Vă amintim că Ulefone Metal vine cu display HD de 5 inch, cu un procesor octa-core MediaTek MT6753 și cu 3 GB memorie RAM. Detalii despre produs puteți găsi pe site-ul ulefone.com, platformă de unde puteți plasa și o comandă pentru acesta.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×