Funcționalitatea meniului Start din Windows 9 prezentată În cadrul unui clip video

Autor:  | Publicat în:  Windows 952 ori
<b>Funcționalitatea meniului Start din Windows 9 prezentată În cadrul unui clip video</b>în timp ce unii se gândesc că este vremea pentru un upgrade la Windows 8.1, Microsoft lucrează din greu la dezvoltarea noii versiuni a celebrului sistem de operare ce va purta cifra 9 și care ar putea fi lansat pe data de 30 septembrie. Odată cu...

în timp ce unii se gândesc că este vremea pentru un upgrade la Windows 8.1, Microsoft lucrează din greu la dezvoltarea noii versiuni a celebrului sistem de operare ce va purta cifra 9 și care ar putea fi lansat pe data de 30 septembrie. Odată cu acest nou OS, vom primi la pachet și o serie de funcții cărora le-am simțit lipsa, cel mai dorit de către utilizatorii fiind reintroducerea meniului start.

Astăzi, prin intermediul unui leak putem arunca o privire asupra unui material video ce ne prezintă funcționalitatea meniului Start din Windows 9. Din câte puteți vedea, vom putea adăuga/înlătura aplicații din meniu, lansa aplicații Modern UI în modul fereastră, cât și posibilitatea de a alege utilizarea noului meniu Start sau a unui ecran de Start obișnuit.

Funcționalitatea meniului Start din Windows 9 prezentată În cadrul unui clip video

Pe lângă noul meniu Start, versiunea 9 a sistemului de operare Microsoft Windows ar putea introduce și un sistem de notificări ce se va regăsi în partea dreaptă a ecranului, funcție pe care o puteți vedea mai sus. Așteptați cu interes lansarea lui Windows 9?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×