Tim Cook povestește cum iPhone de mari dimensiuni ar fi putut deveni realitate acum câțiva ani (Video)

792 ori
<b>Tim Cook povestește cum iPhone de mari dimensiuni ar fi putut deveni realitate acum câțiva ani (Video)</b>Recent, în cadrul unui interviu realizat de către Charlie Rose, un popular jurnalist american care în prezent este gazda unui show cu același nume, Tim Cook, CEO Apple, ne-a oferit o serie de răspunsuri foarte interesante cu privire la noua...

Recent, în cadrul unui interviu realizat de către Charlie Rose, un popular jurnalist american care în prezent este gazda unui show cu același nume, Tim Cook, CEO Apple, ne-a oferit o serie de răspunsuri foarte interesante cu privire la noua generație iPhone ce vine acum cu display-uri de mari dimensiuni.

Aflăm că Tim Cook a declarat faptul că un iPhone mai mare putea deveni realitate și acum câțiva ani, dar cu toate acestea, niciodată nu a fost vorba doar despre dezvoltarea unui device mai mare, ci despre realizarea unui telefon care să fie mai bun din toate punctele de vedere, așteptându-se momentul optim în care tehnologia să poată oferi atât display-uri performante, cât și o baterie capabilă.

Cu toate acestea, tindem să credem că răspunsul nu a stat în baza acestui motiv, ci în declarațiile și viziunea lui Steve Jobs care declara că utilizatorii își doresc un telefon pe care să îl poată folosi cu ușurință doar cu o singură mână, susținând faptul că nimeni nu va cumpăra un telefon de mari dimensiuni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×