HTC Butterfly 2 disponibil acum prin evoMAG.ro la un preț de 2.699 lei

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.490 ori
<b>HTC Butterfly 2 disponibil acum prin evoMAG.ro la un preț de 2.699 lei</b>Anunțat oficial la mjilocul lunii trecute, iată că HTC Butterfly 2 ajunge începând de astăzi și în România prin intermediul celor de la evoMAG.ro, retailer ce afișează un preț de 2.699 lei pentru modelul amintit mai sus ce este disponibil spre...

Anunțat oficial la mjilocul lunii trecute, iată că HTC Butterfly 2 ajunge începând de astăzi și în România prin intermediul celor de la evoMAG.ro, retailer ce afișează un preț de 2.699 lei pentru modelul amintit mai sus ce este disponibil spre achiziție în trei nuanțe de culoare: albastru, alb și roșu.

Din punct de vedere al design-ului, Butterfly 2 se aseamănă destul de mult cu HTC One (M8), dar în cazul acestuia primim o carcasă din policarbonat rezistentă la apă, și nu una din metal ca și în cazul lui M8. Printre principalele dotări ale lui Butterfly 2 se numără un display Full HD de 5 inch, un procesor Snapdragon 801 de 2.5 GHz, 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu de stocare.

HTC Butterfly 2 disponibil acum prin evoMAG.ro la un preț de 2.699 lei

De asemenea, Butterfly 2 adoptă și o cameră foto principală de 13 megapixeli ce este însoțită de un senzor secundar pentru captura în adâncime, componentă ce ne va ajuta să selectăm punctele de focus după realizarea fotografiilor.

Prețuri HTC Butterfly 2:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×