Galaxy J Max este un phablet de 7 inch proaspăt anunțat de către Samsung; costă 200 dolari

1.434 ori
<b>Galaxy J Max este un phablet de 7 inch proaspăt anunțat de către Samsung; costă 200 dolari</b>Odată cu lansarea modelului Galaxy J2 (2016) de astăzi, a debutat și phablet-ul Samsung Galaxy J Max - un terminal ce vine cu o diagonală de 7 inch și cu dotări modeste la pachet. Pentru suma de 200 dolari vom primi la pachet un procesor quad-core Samsung

Pe lângă modelul Galaxy J2 (2016) lansat astăzi de către Samsung, a fost prezentat și uriașul phablet numit Galaxy J Max - produs ce ne uimește prin a sa diagonală de 7 inch. Acest terminal dispune de dotări hardware modeste, dar prețul de comercializare este unul relativ acceptabil, de 200 dolari.

Samsung Galaxy J Max

Avem aici un procesor quad-core Samsung de 1.5 GHz, 1.5 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED și un senzor frontal de 2 megapixeli. Handsetul vine cu 16 GB spațiu intern de stocare, dar în funcție de necesități, se poate opta și pentru atașarea unui card microSD de până la 200 GB.

Samsung Galaxy J Max

Interesantă este și bateria de 4000 mAh adusă la interior, unitate ce pare a promite o autonomie destul de bună la prima vedere. Acest terminal mai sosește cu modul S Bike la pachet, iar ca sistem de operare avem Android 5.1 Lollipop. Nu în ultimul rând ni se oferă aici conectivitate 4G LTE, VoLTE și suport dual-SIM.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×