Samsung Galaxy M Style anunțat oficial, un Galaxy R cu hardware modificat

1.191 ori
<b>Samsung Galaxy M Style anunțat oficial, un Galaxy R cu hardware modificat</b>Ziua și telefonul la Samsung, se pare, mai ales după ce compania a anunțat handsetul Galaxy M Style, care arată identic cu Galaxy R. Pe Samsung Galaxy M Style îl vedeți mai jos și aflați că față de Galaxy R au fost schimbate dotările hardware,...

Ziua și telefonul la Samsung, se pare, mai ales după ce compania a anunțat handsetul Galaxy M Style, care arată identic cu Galaxy R. Pe Samsung Galaxy M Style îl vedeți mai jos și aflați că față de Galaxy R au fost schimbate dotările hardware, dar nu și designul.

Galaxy M vine cu un display Super AMOLED 4 inch și nu acel ecran Super Clear LCD de pe Galaxy R, plus că procesorul nu mai este un Tegra 2 dual core, ci un single core de 1 GHz. Camera a suferit la rândul său un downgrade, astfel că de la 5 megapixeli a ajuns la doar 3 MP. Handsetul rulează Android 2.3 Gingerbread și vine cu un tuner TV, un corp metalic și o talie de puțin sub 10 mm. Trebuie să remarc faptul că designul acestui telefon îmi amintește mai degrabă de un Samsung Wave cu Bada OS decât de un device clasic cu Android.

Samsung Galaxy M Style va sosi pentru început pe piața asiatică, la prețul de 500 de dolari și va fi disponibil în variante de culoare argintie, albastră și roz. Acesta se vrea a fi un smartphone entry level, cel puțin așa afirmă Samsung Electornics în comunicatul oficial de presă și mai aflați că acest handset mai vine și cu Bluetooth 3.0, 4 GB memorie internă și o baterie de 1650 mAh. Pe când și în România?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×