Galaxy S IV va fi fabricat din plastic; Un oficial Samsung explică de ce!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.652 ori
<b>Galaxy S IV va fi fabricat din plastic; Un oficial Samsung explică de ce!</b>Peste fix o săptămână vă veți pregăti pentru a asista la marele debut al lui Samsung Galaxy S IV, în cadrul unui eveniment din New York, care probabil va fi transmis prin live streaming pe web. Până atunci ne rămâne doar să speculăm cu...

Peste fix o săptămână vă veți pregăti pentru a asista la marele debut al lui Samsung Galaxy S IV, în cadrul unui eveniment din New York, care probabil va fi transmis prin live streaming pe web. Până atunci ne rămâne doar să speculăm cu privire la lookul noului venit, iar astăzi ne ocupăm de materialele carcasei sale.

Concurenta celor de la Samsung, inclusiv HTC a făcut trecerea la șasiuri din metal, evident toți în afară de Nokia, care prefera policarbonatul deocamdată. Samsung ar fi oferit în schimb indicii că Galaxy S IV va păstra carcasa din material plastic a predecesorilor săi. Astfel, dacă sperați ca noul model să arate ca un iPhone 5 sau HTC One, așteptați-vă la ceva diferit. De ce am vrea metal pe un telefon? în primul rând, îi conferă un aer premium, apoi rezistă și arată mai bine un strat de metal mat, decât plastic glossy, plus că e mai puțin alunecos în mâna utilizatorului.

Totuși, un lucru e sigur: Samsung e capabilă să vândă mai multe "telefoane din plastic" decât telefoanele metalizate ale rivalilor și asta arată că această carcasă nu e un factor chiar atât de important. De unde știm că Galaxy S IV va adopta acest design? Un oficial al companiei, Y. H. Lee a avut recent un interviu cu CNET, în care a discutat chiar despre plasticul folosit la carcasa viitorului Galaxy S. Motivul acestei alegeri? E mai ușor de produs în cantități industriale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×