HTC One vine cu microfoane cu membrană duală; Tehnologia e explicată aici!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.484 ori
<b>HTC One vine cu microfoane cu membrană duală; Tehnologia e explicată aici!</b>HTC One este cumulul tuturor noilor tehnologii ale companiei taiwaneze, un adevărat flagship, care în fiecare zi ne dezvăluie un aspect nou al funcționării sale. Telefonul va debuta în magazine în această lună și pe lângă o cameră Ultrapixel,...

HTC One este cumulul tuturor noilor tehnologii ale companiei taiwaneze, un adevărat flagship, care în fiecare zi ne dezvăluie un aspect nou al funcționării sale. Telefonul va debuta în magazine în această lună și pe lângă o cameră Ultrapixel, tehnologiile Zoe și BoomSound, aduce și microfoane cu un sistem nou.

HTC One încorporează microfoane MEMS cu membrană duală. HTC afirmă că smartphone-urile din ziua de azi au o singură membrană, care nu le permite să realizeze captură de sunet de calitate, sau cel puțin nu în toate situațiile. Problemele apar cel mai des atunci când volumul sunetului înregistrat e prea ridicat, iar dacă Nokia a găsit soluția cu Rich Recording, acum și HTC vine cu o tehnologie nouă.

Membrana duală oferă următoarele avantaje: o membrană se axează pe sensibilitatea crescută a capturii de sunet, iar celalaltă pe presiunea ridicată a sunetului. Astfel, HTC One permite captură fără distorsionare a sunetului, chiar și în cazul unor concerte cu volum ridicat. Așteptăm deja cu nerăbdare să îl testăm pe One, mai ales că vine vara și vin și concertele.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×