Samsung Galaxy Tab 3 Plus LTE confirmat de o autoritate de certificare Bluetooth

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.092 ori
<b>Samsung Galaxy Tab 3 Plus LTE confirmat de o autoritate de certificare Bluetooth</b>E încă greu de crezut că Mobile World Congress 2013 a trecut fără ca Samsung să anunțe seria de tablete Galaxy Tab 3. înainte să înceapă showul din Barcelona văzusem chiar și cutia unui Galaxy Tab 3 ajungând pe web și auzisem că vor exista...

E încă greu de crezut că Mobile World Congress 2013 a trecut fără ca Samsung să anunțe seria de tablete Galaxy Tab 3. înainte să înceapă showul din Barcelona văzusem chiar și cutia unui Galaxy Tab 3 ajungând pe web și auzisem că vor exista 3 versiuni ale produsului. Astăzi avem noi dovezi legate de existența sa.

Despre Galaxy Tab 3 10.1 și Galaxy Tab 3 Plus s-a vorbit cel mai mult în ultima vreme, aceasta din urmă (GT-P8200) primind și certificare Bluetooth. Astăzi versiunea GT-P8220, adică Galaxy Tab 3 Plus LTE ajunge pe Bluetooth SIG, după ce a primit certificarea. Documentele oficiale afirma că produsul este doar pentru piața europeană, deci poate că îl vom vedea în curând.

GT-P8220

Dacă ne luăm după zvonurile care circulă pe web, Galaxy Tab 3 Plus va sosi cu un display de 10.1 inch și va suporta o rezoluție de 2560 x 1600 pixeli, ca și Nexus 10. Terminalul va rula Android Jelly Bean, va avea un procesor quad core și probabil și 2 GB RAM și măcar 16 sau 32 GB memorie internă. Acest gadget ar putea fi tableta flagship de la Samsung în acest an, asta în cazul în care producătorul nu decide să ne uimească și cu o tabletă cu ecran 4K.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×