Samsung Galaxy S8 ar avea numele intern de cod bazate pe superstiţii: Dream/Dream 2 şi SM-G950/SMG955

1.135 ori
<b>Samsung Galaxy S8 ar avea numele intern de cod bazate pe superstiţii: Dream/Dream 2 şi SM-G950/SMG955</b>Aflăm astăzi faptul că la nivel intern, noul flagship Galaxy S8 pregătit de către sud-coreenii de la Samsung pentru un debut posibil în cadrul târgului de tehnologie din Barcelona din februarie 2017, este cunoscut drept Dream/Dream 2. De asemenea, ies

Dacă Galaxy S7 a avut vânzări bune, iar Note 7 e controversat, Samsung are tot interesul ca proiectul legat de Galaxy S8 să iasă perfect. La nivel intern el se afla deja în dezvoltare de ceva vreme şi au apărut azi şi nume de cod, care culmea ar avea de-a face cu nişte superstiţii, aparent.

La nivel intern Galaxy S8 ar urma să fie cunoscut ca Dream sau Dream2 şi apoi va avea numele de cod SM-G950 şi SM-G955. Galaxy S7 poartă numele de cod SM-G930, iar în mod normal Samsung creşte numărul modelului cu 10 de fiecare dată când lansează un succesor. Astfel, în teorie Galaxy S8 trebuia să fie SM-G940, dar dintr-un motiv ciudat a sărit la cifra "5".

Şi asta pentru că sud coreenii sunt superstiţioşi şi văd în cifra 4 ghinion şi ceva rău. Numărul 4 e de obicei sărit la spitalele din Coreea de Sud şi la clădirile publice, în vreme ce uneori etajul 4 e trecut cu litera "F" în loc de cifră. Samsung a mai avut această abordare şi în trecut, când a asociat numele de cod GT-I9300 cu Galaxy S3, iar Galaxy S4 a fost GT-I9500.

Rămâne de văzut ce vor avea diferit cele două versiuni, în afara de numele de cod şi dacă vom primi doar model cu muchie curbată a ecranului ca la Note 7.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×