Samsung Galaxy Note 7 înregistrează o creştere a ratei de utilizare, în ciuda rechemării şi problemelor sale

979 ori
<b>Samsung Galaxy Note 7 înregistrează o creştere a ratei de utilizare, în ciuda rechemării şi problemelor sale</b>În ciuda problemelor întâmpinate de către utilizatorii phablet-ului Samsung Galaxy Note 7 cu bateriile explozive, aflăm astăzi că rata de utilizare a acestui handset are parte de o creștere destul de însemnată în ultima perioadă.

În mod interesant, se pare că rechemarea lui Galaxy Note 7 nu a afectat popularitatea terminalului pe atât de mult pe cât se aşteptau analiştii. Fanii Samsung rămân loiali, cel puţin dacă ne luăm după cele mai noi date publicate online.

Rata adoptie Note 7

Se pare că rata de utilizare a phabletului ar fi crescut după ce firma sud coreeană a confirmat problema cu bateria. Informaţiile vin de la Apteligent, prin intermediul unui grafic, pe care îl vedeţi şi mai sus. Terminalul lansat pe 19 august a înregistrat vânzări bune şi recenzii pozitive, apoi imediat după vestea legată de bateriile cu potenţial exploziv, a avut parte de un picaj de adopţie, pentru a-şi reveni totuși apoi.

E posibil să se simtă şi aportul pieţei chineze aici, unde telefonul se vinde cu o baterie complet diferită şi lipsită de probleme. A fost nevoie de doar o săptămână pentru ca acea curbă descendentă din acel grafic să devină ascendentă, semn că fanii chiar rămân loiali. Al doilea picaj din grafic ar putea avea de-a face cu recomandarea Samsung de a aştepta un produs înlocuitor sau a schimba device-ul cu un S7 sau S7 Edge, plus bani.

Deocamdată curba indica în sus, dar probabil va pica iar de îndată ce vin unităţile înlocuitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×