Samsung Galaxy S5 este disponibil de astăzi la precomandă prin evoMAG

1.954 ori
<b>Samsung Galaxy S5 este disponibil de astăzi la precomandă prin evoMAG</b>Astăzi, 6 martie, retailer-ul evoMAG anunță disponibilitatea la precomandă a noului flagship Samsung Galaxy S5, device ce a fost lansat oficial săptămâna trecută în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014. Acest anunț vine la aproximativ o...

Astăzi, 6 martie, retailer-ul evoMAG anunță disponibilitatea la precomandă a noului flagship Samsung Galaxy S5, device ce a fost lansat oficial săptămâna trecută în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014. Acest anunț vine la aproximativ o zi după ce operatorul Orange România anunța același program de precomandă pentru Galaxy S5.

Cei de la evoMAG vor afișa pentru moment la precomandă doar modelul de 16 GB, urmând ca și cel de 32 GB să poată fi comandat în perioada următoare. Prețul pentru precomandă a lui Samsung Galaxy S5 16 GB va fi de 3.159 lei.

Pe lângă noul device al companiei sud-coreene, evoMAG promite că va pune la dispoziția clienților și celelalte modele care au fost lansate la MWC 2014, printre care se numără noile terminale Nokia X cu sistemul de operare Android, și alte modele de la Sony, LG, HTC și nu în ultimul rând Huawei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×