Garmin ne prezinta telefonul nuvifone

1.563 ori
<b>Garmin ne prezinta telefonul nuvifone</b>Ieri, prin intermediul unui anunt surpriza in orasul New York, Garmin a prezentat publicului nuvifone, un smartphone GSM HSDPA, care include un sistem de operare unic plus navigator GPS. Nu se cunoaste inca pretul acestui terminal sau un operator care-l...

Ieri, prin intermediul unui anunt surpriza in orasul New York, Garmin a prezentat publicului nuvifone, un smartphone GSM HSDPA, care include un sistem de operare unic plus navigator GPS.

Nu se cunoaste inca pretul acestui terminal sau un operator care-l va adopta, dar cel mai probabil pare AT&T, daca luam in calcul tehnologia inclusa. Pe lista de specificatii ale acestui telefon se afla cautarea locala AT&T, daca luam in calcul tehnologia inclusa. Pe lista de specificatii ale acestui telefon se afla cautarea locala Google, servicii online Garmin (trafic, vreme, preturile combustibililor, discounturi la hoteluri) si un sistem navigational, util atat pentru pietoni, cat si pentru soferi.

Acestea sunt insotite de suportul pentru email, mesaje text si instant messaging. Nuvifone este dotat cu o camera, cu suport pentru inregistrare video, dar si un player compatibil MP3 si MPEG4/AAC. Garmin a promis ca va pune in vanzare handsetul candva dupa jumatatea acestui an, amintind si ca nu va renunta la piata GPS-urilor. Dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai sus, terminalul include un display touchscreen cu diagonala de 3.5 inch si opereaza in retele 3.5G, o premiera pentru acest tip de handset. Vom vedea la momentul lansarii, daca Garmin isi va egala performantele din industria GPS-urilor si in industria telefoanelor mobile.

Detalii pe site-ul oficial: http://www8.garmin.com/nuvifone/

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×