Nokia anunta inovatii software pentru 3GSM/MWC

1.343 ori
<b>Nokia anunta inovatii software pentru 3GSM/MWC</b>Cu fostul 3GSM, actualul Mobile World Congress la doar cateva zile distanta, marile companii au inceput sa isi anunte produsele prezente in cadrul showului. Printre ele se numara si Nokia, care va sosi la Barcelona cu o serie de noi demo-uri, dar si...

Cu 3GSM Barcelona si Mobile World Congress la doar cateva zile distanta, marile companii au inceput sa isi anunte produsele prezente in cadrul showului. Printre ele se numara si Nokia, care va sosi la Barcelona cu o serie de noi demo-uri, dar si inovatii ale interfatei S60.

Vom vedea noi functionalitati ale platformei produse de Nokia, cum ar fi full web browsing, servicii Internet destinate grupurilor online si o sectiune in cadrul expozitiei care va permite participantilor sa prezinte noi teme, wallpaper-uri si ringtone-uri. Printre demo-urile anuntate de Nokia se numara senzori avansati, metode de "tuning" pentru S60 si suportul pentru toate tehnologiile desktop, utilizate pentru a crea pagini web, HTML, CSS, Flash.

Designul platformei a ramas neschimbat, in vreme ce experienta utilizatorului se va schimba, acesta beneficiind de noi aplicatii. De asemenea, interfata inclusa suporta acum sistemul Touch cu feedback tactil, care permite aparitia unor terminale Nokia inovatoare, cel putin la capitolul grafica. Developerii experimentati pot creste capacitatea telefoanelor mobile, folosindu-si creativitatea in cadrul comunitatiilor open source si tehnologii runtime performante (C++, Open C, Java, Python). Mai multe detalii in cadrul showului de la Barcelona, unde speram ca Nokia ne va surprinde placut.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×