Un nou Nokia E90 Communicator

3.314 ori
<b>Un nou Nokia E90 Communicator</b>In cazul in care exista melancolici care doresc sa foloseasca un E90 Communicator (in loc sa il impuste dupa cum va prezentam intr-un articol anterior), acestia se vor bucura de update-ul acestui handset. Cei de la All About Symbian ne-au informat in...

In cazul in care exista melancolici care doresc sa foloseasca un E90 Communicator (in loc sa il impuste dupa cum va prezentam intr-un articol anterior), acestia se vor bucura de update-ul acestui handset.

Cei de la All About Symbian ne-au informat in legatura cu un upgrade al lui E90, in ce priveste tastatura cel putin. Generatia actuala fusese creata cu o tastatura ale carei butoane lasau urme pe touchscreen atunci cand handsetul era inchis. E90, versiunea 2 este dotat cu o tastatura mai "blanda" cu display-ul, nemailasand acele urme. Este un update minor, evident, dar va conta enorm, in special pentru pasionatii de gadgeturi cu degete ... "unsuroase".

Aruncand o privire pe forumul de unde provine acest zvon, costatam ca nimeni nu a avut ocazia sa vada un astfel de Nokia updatat. Astfel, intreg conceptul ramane in stadiu de zvon, pana ce vom primi confirmarea de la un utilizator care a avut ocazia sa testeze E90, in varianta sa updatata. Poate vom descoperi si alte imbunatatiri ale terminalului botezat "gadget monster".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×