Un nou Nokia E90 Communicator

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.237 ori
<b>Un nou Nokia E90 Communicator</b>In cazul in care exista melancolici care doresc sa foloseasca un E90 Communicator (in loc sa il impuste dupa cum va prezentam intr-un articol anterior), acestia se vor bucura de update-ul acestui handset. Cei de la All About Symbian ne-au informat in...

In cazul in care exista melancolici care doresc sa foloseasca un E90 Communicator (in loc sa il impuste dupa cum va prezentam intr-un articol anterior), acestia se vor bucura de update-ul acestui handset.

Cei de la All About Symbian ne-au informat in legatura cu un upgrade al lui E90, in ce priveste tastatura cel putin. Generatia actuala fusese creata cu o tastatura ale carei butoane lasau urme pe touchscreen atunci cand handsetul era inchis. E90, versiunea 2 este dotat cu o tastatura mai "blanda" cu display-ul, nemailasand acele urme. Este un update minor, evident, dar va conta enorm, in special pentru pasionatii de gadgeturi cu degete ... "unsuroase".

Aruncand o privire pe forumul de unde provine acest zvon, costatam ca nimeni nu a avut ocazia sa vada un astfel de Nokia updatat. Astfel, intreg conceptul ramane in stadiu de zvon, pana ce vom primi confirmarea de la un utilizator care a avut ocazia sa testeze E90, in varianta sa updatata. Poate vom descoperi si alte imbunatatiri ale terminalului botezat "gadget monster".

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×