Gazprom pune la bătaie 8x iPhone 6 și 8x Apple Watch; iată cum le poți câștiga

Autor:  | Publicat în:  Concurs 807 ori
<b>Gazprom pune la bătaie 8x iPhone 6 și 8x Apple Watch; iată cum le poți câștiga</b>Dacă vă aflați în căutarea unui nou concurs la care să vă testați norocul, iată că cei de la Gazprom demarează acum o promoție care sigur vă face cu ochiul. Aceștia vor organiza în perioada 2 decembrie - 26 ianuarie 2015 o campanie...

Dacă vă aflați în căutarea unui nou concurs la care să vă testați norocul, iată că cei de la Gazprom demarează acum o promoție care sigur vă face cu ochiul. Aceștia vor organiza în perioada 2 decembrie - 26 ianuarie 2015 o campanie specială prin care clienții ce alimentează în benzinăriile Gazprom pot câștiga premii foarte atractive.

Astfel, clienții care alimentează de 3 ori cu minim 20 litri de carburant vor intra în tragerea la sorți pentru a câștiga unul dintre cele 10 premii care aduc un cupon pentru 1000 litri de carburant. De asemenea, toți cei care alimentează 20 litri participă la o tombolă specială la fața locului unde pot câștiga unul dintre cele 56.000 premii instant.

Printre acestea se numără 8 telefoane iPhone 6 și 8 ceasuri Apple Watch, device care va fi oferit câștigătorilor cel mai probabil după debutul său comercial. Totodată, la aceste trageri la sorți instant putem câștiga și diferite gustări și răcoritoare. Mai multe detalii despre campanie puteți găsi aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×