Xolo Win Q1000 Își face apariția În cadrul unor documente de import; un nou terminal Windows Phone la orizont

Autor:  | Publicat în:  Xolo 350 ori
<b>Xolo Win Q1000 Își face apariția În cadrul unor documente de import; un nou terminal Windows Phone la orizont</b>După ce anterior, compania indiană Xolo lansa smartphone-ul Win Q900, terminal ce sosea cu sistemul de operare Windows Phone, astăzi prin intermediul unor documente de import listate pe site-ul Zauba.com aflăm că un alt device ce adoptă WP OS este...

După ce anterior, compania indiană Xolo lansa smartphone-ul Win Q900, terminal ce sosea cu sistemul de operare Windows Phone, astăzi prin intermediul unor documente de import listate pe site-ul Zauba.com aflăm că un alt device ce adoptă WP OS este testat în aceste momente, mai precis Xolo Win Q1000.

Din câte putem remarca, acest nou terminal a fost important în 10.000 de exemplare care vor ajunge spre vânzare cât de curând. în timp ce specificațiile sale tehnice sunt pentru moment necunoscute, ni se dezvăluie faptul că Xolo Win Q1000 va adopta un display de 5 inch și două sloturi SIM.

în cazul în care nu știați, aflați că Xolo Q900 este prezent și la noi pe plan local sub branding Allview, device numit Impera I. Rămâne de văzut ce dotări va aduce la pachet modelul Xolo Win Q1000 și dacă acesta va ajunge și la noi ulterior.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×