Manta X7 este un telefon fără butoane fizice, provenit din China

Autor:  | Publicat în:  Manta 1.348 ori
<b>Manta X7 este un telefon fără butoane fizice, provenit din China</b>Dacă LG a făcut ca lipsa de butoane fizice pe lateralul telefonului să fie o modă, ei bine noul telefon Manta X7 din China renunța complet la butoane fizice. Firma chineză Manta a început să posteze o serie de teasere legate de terminalul sau,...

Dacă LG a făcut ca lipsa de butoane fizice pe lateralul telefonului să fie o modă, ei bine noul telefon Manta X7 din China renunța complet la butoane fizice. Firma chineză Manta a început să posteze o serie de teasere legate de terminalul sau, care ar trebui să sosească în această săptămână.

Noul venit nu dispune de butoane de volum și Power, deci ne așteptăm la un sistem de control alternativ, unul bazat pe gesturi și touch. E posibil să vedem în acțiune o tehnologie precum cea de pe Oppo N1, care permite utilizatorului să facă scroll în browser folosind degetul pe spatele handsetului, acolo unde se afla un panou touch. Această tehnologie îmi amintește și de touchpadul de pe PlayStation Vita de exemplu, care suporta comenzi în același mod.

Manta X7 este un telefon fără butoane fizice, provenit din China

Nu avem foarte multe informații despre Manta X7, în afară detaliilor despre o tehnologie revoluționară de tracking, care face că padul numeric sau alte aplicații să fie afișate în apropierea degetului utilizatorului pe ecran. Se pare și că handsetul va folosi o versiune customizata de Android, sub numele de MO7os și că va avea un procesor MediaTek la interior.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×