GeekBox este un TV Box ce rulează Android și Ubuntu; aduce un procesor octa core și 2 GB RAM

621 ori
<b>GeekBox este un TV Box ce rulează Android și Ubuntu; aduce un procesor octa core și 2 GB RAM</b>Pe site-urile de origine chineză, oferta de produse este cu siguranță una foarte variată, de la smartphone-uri, tablete, și p&acirc;nă la ceasuri inteligente cu prețuri de sub 50$. Tot pe astfel de platforme de cumpărături regăsim și produse...

Pe site-urile de origine chineză, oferta de produse este cu siguranță una foarte variată, de la smartphone-uri, tablete, și până la ceasuri inteligente cu prețuri de sub 50$. Tot pe astfel de platforme de cumpărături regăsim și produse din categoria TV-BOX, GeekBox fiind un exemplu la care ne-am oprit.

Acest model vine cu procesor octa-core Rockchip RK3368 pe 64 bit și tactat la 1.5 GHz, cu chip grafic PowerVR SGX6110, dar și cu 2 GB memorie RAM. Primim 16 GB spațiu intern de stocare, conectivitate WiFi 802.11 a/b/g/ac, port Ethernet, infraroșu și conectivitate Bluetooth 4.1.

GeekBox este un TV Box ce rulează Android și Ubuntu; aduce un procesor octa core și 2 GB RAM

GeekBox suportă materiale video în format HD MPEG1/2/4,H.265, 4K-HD, HD AVC/VC-1, RM/RMVB, Xvid/DivX3/4/5/6, RealVideo8/9/10, Avi, Rm, Rmbv, Vob, Mkv, Mov, ISO, wmv, asf, flv, dat, mpg și mpeg. Putem deschide și fișiere audio în format: mp3, wma, aac, wav, ogg, ac3, ddp, TrueHD, DTS, Flac, Ape.

GeekBox

Rezoluția suportată prin HDMI 2.0 este 4K la 60 Hz. Pe partea de conectivitate ni se oferă două porturi USB, 1x OTG, un slot microSD, 1x HDMI, 1x RJ45, 1x jack audio, 1x MXMII. Interesant la acest model este și configurația sa dual-boot, Android și Ubuntu OS fiind la posturi în acest dispozitiv.

Cei de la GeekBuying, comercializează acest TV-Box pentru suma de 109.9 dolari ~ aproximativ 460 lei. Îl puteți comanda de aici.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×