LG pregătește un program de testare a versiunii beta Android 7.0 Nougat pentru modelul G5

849 ori
<b>LG pregătește un program de testare a versiunii beta Android 7.0 Nougat pentru modelul G5</b>Descoperim astăzi faptul că sud-coreenii de la LG Electronics pregătesc demararea unui program de testare beta pentru smartphone-ul LG G5. Din câte ni se dezvăluie, doar 2000 utilizatori vor avea posibilitatea de testare a acestui release înainte ca

Flagship-ul celor de la LG nu a reușit să obțină prea multă popularitate, chiar și în ciuda conceptului său de modularitate care la prima vedere părea cu totul și cu totul special, asta până să vedem alternativa adusă de către Motorola. Cu toate acestea, LG G5 reprezintă o alegere potrivită de luat în calcul pentru cei care își doresc un smartphone cu hardware de top, model care pe deasupra costă și cu 1.000 lei mai puțin decât alte flagship-uri din 2016.

LG G5

Cum era de așteptat, smartphone-ul se află pe lista de update la Android 7.0 Nougat, iar în acest sens compania sud-coreeană pregătește un program de tip Beta Testing pentru noul release. Acest program va fi desfășurat pentru moment doar în Coreea de Sud, și doar 2000 utilizatori vor avea șansa de a instala preview-ul Android 7.0 Nougat pe smartphone-ul din posesie. 

Ulterior aceștia vor fi nevoiți să semnaleze eventualele bug-uri întâlnite, și mai apoi ne așteptăm ca LG să anunțe și data la care versiunea finală Android 7.0 Nougat va fi disponibilă spre descărcare. Despre acest smartphone știți deja faptul că ne aduce un display QHD de 5.3 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM și o cameră foto duală. Pe plan local telefonul costă 2.099 lei la Cel.ro.!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×