SCISHION V88 este un TV box ieftin ce aduce filmele tale preferate pe televizoarele smart și mai puţin smart

4.328 ori
<b>SCISHION V88 este un TV box ieftin ce aduce filmele tale preferate pe televizoarele smart și mai puţin smart</b>Cei care se află în căutarea unui TV box si vor să aducă filme de înaltă definiţie pe un televizor nu foarte smart, au acum o alternativă interesantă. Ea poartă numele de SCISHION V88 şi reprezintă un TV Box 4K cu procesor Rockchip. Produsul costă..

Cei care se află în căutarea unui TV box si vor să aducă filme de înaltă definiţie Full HD pe un televizor nu foarte smart, au acum o alternativă interesantă. Ea poartă numele de SCISHION V88 şi reprezintă un TV Box 4K cu procesor Rockchip. Produsul costă 22.99 dolari la everbuying.net.

Micul gadget oferă 8 GB memorie eMMC şi suport 4K H.265, cu mențiunea că doar clipurile Full HD/HD funcționează decent, 4K-urile "aruncă" din frame-uri la greu (un clip de prezentare găsiți aici). Gadgetul oferă și playback pentru conţinuturi video 3D. Gadgetul are 1 GB RAM, rulează Android 5.1 şi vine cu suport pentru stocare externă de până la 16 GB. Poate prelua fluxuri video de la PC şi telefon şi să le afişeze pe ecranul TV fără probleme. Porturile sale includ un HDMI, RJ45, SPDIF şi USB 2.0.

SCISHION V88

Produsul cântăreşte 143 de grame şi măsoară 2.5 cm în grosime, iar el vine la pachet cu cablu HDMI, telecomandă şi manual în engleză. Se poate conecta atât prin fir, cât şi prin conexiune wireless la televizor şi acceptă carduri SD pentru extra stocare. Disponibil pe negru, acest gadget costă 22.99 dolari la Everbuying, prin intermediul unei reduceri aplicate doar pentru următoarele 2 săptămâni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×