Gift card-uri din Play Store se pregătesc de debutul european, pentru cei În pană de idei de cadouri

Autor:  | Publicat în:  Google 754 ori
<b>Gift card-uri din Play Store se pregătesc de debutul european, pentru cei În pană de idei de cadouri</b>Cu o săptămână în urma începuseră să apară zvonuri cu privire la posibilitatea sosirii gift card-urilor din Google Play Store și în Marea Britanie, ele fiind deja disponibile de ceva timp în USA. Astfel, cei neinspirați în alegerea...

Cu o săptămână în urma începuseră să apară zvonuri cu privire la posibilitatea sosirii gift card-urilor din Google Play Store și în Marea Britanie, ele fiind deja disponibile de ceva timp în USA. Astfel, cei neinspirați în alegerea cadourilor vor putea folosi un astfel de card pentru a permite unui amic să descarce un joc preferat.

Problema e că deși Google Play pare gata de a accepta astfel de carduri în UK, achiziția nu se poate face deocamdată, cel puțin nu online. Acest sistem este similar cu cel iTunes și cardurile vin în variante de 10, 25 sau 50 de dolari. Având în vedere că un titlu Final Fantasy costă 70 de lei în Google Play Store, fanii jocului vor fi încântați dacă vor primi un voucher de acest gen.

Cum jocurile Android evoluează, evoluează și prețurile și uneori ne bucurăm de reduceri, de Black Friday pentru aplicații sau de Crăciun. în curând vor începe să conteze și gift card-urile și ne vom uita de 2 ori înainte să cumpărăm o tabletă simplă, sau una cu 100 de dolari valoare în aplicații, nu-i așa? Credeți că va prinde și la noi în țara acest sistem? Dar Google Wallet?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×